Sanitair

Installatietechniek Sanitair

 

Bij Installatiebedrijf Neleman kunt u ook terecht voor sanitair. Sanitaire producten moeten mooi zijn, degelijk, goed te reinigen en bij voorkeur goed te combineren met andere elementen in uw badkamer of toilet. U heeft er namelijk dagelijks mee te maken. Werkelijk alle merken zijn te vinden met betrekking tot sanitair en dat voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over baden, douches, kranen, toiletten, radiatoren en whirlpools dan adviseert Martijn u graag. Uw uiteindelijke bestelling begeleidt en installeert hij met de grootste zorg zodat u heerlijk kunt douchen en baden.

 

Wij zijn tevens Grohe, Wisa, Sphinx en Venlo/ideal Dealer/Installateur.

 

sanitair-water

Als u opzoek bent naar nieuw sanitair voor bijvoorbeeld uw badkamer, toilet of douche bent u bij Martijn aan het juiste adres. Voor de volledige verzorging van uw sanitair kunt u bij hem terecht. Aan de hand van uw wensen en budget creëert hij het sanitair dat bij u past. Nadat u samen met hem dit sanitair uitgekozen heeft verzorgd hij de levering en installatie van begin tot eind. Voor het installeren van sanitair tot het aanleggen van water-installaties staat Neleman Installatiebedrijf voor u klaar.

 

Waterontharder

Naast het aanleggen van water is het ook mogelijk uw water zacht te houden. Niet alleen is hard water heel slecht voor de gezondheid. Er zijn nog meer redenen waarom mensen kiezen voor een waterontharder. Zacht water is beter voor apparaten en leidingen maar voelt ook veel zachter aan bij gebruik. Handen voelen veel minder ruw aan en het water smaakt ook veel lekkerder.

 

In Nederland wordt ongeveer 125 liter water per persoon per dag gebruikt. Van die 125 liter wordt misschien 2 liter gebruikt als drinkwater. Per gezin wordt er 185.000 liter water per jaar gebruikt. Met een waterhardheid van 6 dH krijgt een gezin 18 kg kalk per jaar binnen. Met het gebruik van een waterontharder is dat probleem gelijk verholpen.

 

De prijs van een waterontharder is afhankelijk van het type ontharder, de besturing en het onderhoud. Bel voor meer informatie met 06-20780744 of stuur een mail naar info@installatiebedrijfneleman.nl